Αχαΐα: Βίαζε απειλώντας με πριόνι την 70χρονη κουνιάδα του

Αχαΐα: Βίαζε απειλώντας με πριόνι την 70χρονη κουνιάδα του

Ο 65χρονος απειλώντας τη ζωή της γυναίκας ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του

Μία φρικτή υπόθεση βιασμού κατ' εξακολούθηση σε βάρος μιας 70χρονης σε χωριό της Τριταίας Αχαΐας από τον 65χρονο γαμπρό της, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς πρόκειται να εκδικαστεί την προσεχή Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Αιγίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, συνέβαινε επί δύο ολόκληρα χρόνια. Δυο – τρεις φορές το 15νθήμερο ο κατηγορούμενος αγρότης ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις με αγριότητα και απειλές. Με βάση τη δικογραφία, την οποία επικαλείται το pelop.gr, για να «πείσει» την άτυχη γυναίκα να υποκύψει στη βούλησή του, την απειλούσε με πριόνι και της ξέσκιζε τα ρούχα ακόμη και στην ύπαιθρο, ενώ ταυτόχρονα της έκλεινε το στόμα με την παλάμη του για να μην γίνει αντιληπτό σε τυχόν διερχόμενους, τι συνέβαινε.

Την τελευταία φορά όμως, το θύμα έχοντας ενδώσει, αποφάσισε να δώσει τέρμα στην ικανοποίηση των «άρρωστων ορέξεων» του 65χρονου και τον αντιμετώπισε κρατώντας και αυτή ένα πριόνι στα χέρια της και τον προειδοποίησε να μην την πλησιάσει, με αποτέλεσμα ο κουνιάδος της να φοβηθεί και να φύγει. Στη συνέχεια η 70χρονη κατέθεσε μήνυση και πλέον η υπόθεση πρόκειται να εκδικασθεί μετά από δύο αναβολές την τελευταία τετραετία.