Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβίβασε την ακίνητη περιουσία του στην κόρη του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβίβασε την ακίνητη περιουσία του στην κόρη του

Μένει να το αποδεχθούν οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021, αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, η οποία μένει μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της, τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας, στην Αλόννησο.

Για την υπόθεση μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης και επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του έχει δώσει εντολή να μεταβιβαστεί η προσωπική του περιουσία στην κόρη του.

«Είτε μιλάγαμε προανακριτικά είτε μιλάγαμε κατά τη διάρκεια της δίκης, που αναμένουμε την εξέλιξη, ήταν ότι για όποια περιουσία μιλάμε, κινητή και ακίνητη, να πάνε στο παιδί. Ήδη ο ίδιος αυτοβούλως ξεκίνησε τη διαδικασία. Ακόμα και για το ακίνητο που έχει αγορασθεί τότε από κοινού με τη σύζυγό του, και οτιδήποτε άλλο υπάρχει, εφόσον φυσικά το αποδεχτούν οι ασκούντες της επιμέλειας του παιδιού» ανέφερε αρχικά.

«Όντως είναι κάποιες διαδικασίες που αφορούν στη βούληση του άλλου να τις μεταβιβάσει, αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, είναι αυτός που ασκεί την επιμέλεια. Στην προκειμένη περίπτωση αυτός που ασκεί την επιμέλεια είναι η μητέρα της Καρολάιν. Η αγορά του οικοπέδου ήταν από κοινού» κατέληξε.