Ηράκλειο: Εκμεταλλεύτηκαν το γαμήλιο γλέντι για να κλέψουν τα σπίτια καλεσμένων

Ηράκλειο: Εκμεταλλεύτηκαν το γαμήλιο γλέντι για να κλέψουν τα σπίτια καλεσμένων

Οι δράστες εισέβαλλαν σε συνολικά πέντε οικίες συγγενών και φίλων των νεόνυμφων και εξαφανίσθηκαν με τη λεία τους

Δύο Αλβανοί υπήκοοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για πέντε διαρρήξεις που έγιναν το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου σε σπίτια προσκεκλημένων σε γαμήλιο γλέντι στις Αγιές Παρασκιές στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μάλιστα, το γλέντι χάλασε, όταν έφθασε η είδηση για την επιδρομή διαρρηκτών σε σπίτια συγγενών και καλεσμένων του νεόνυμφου ζευγαριού. Οι δράστες εισέβαλαν σε συνολικά πέντε σπίτια, τρία στις Αγιές Παρασκιές και δύο στα Κελιά, των οποίων οι ιδιοκτήτες ήταν καλεσμένοι στην γαμήλια δεξίωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, τους δύο διαρρήκτες πρόδωσαν κάμερες σπιτιού, οι οποίες τους κατέγραψαν να κινούνται ύποπτα στους δρόμους του χωριού, την ώρα που διεξαγόταν ο γάμος.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι δύο διαρρήκτες αφού ολοκλήρωσαν τη… δουλειά τους, σταμάτησαν σε καφενείο στις Αγιές Παρασκιές, από όπου κάλεσαν ταξί και απομακρύνθηκαν από την περιοχή. Η Αστυνομία προχώρησε στις προσαγωγές τους το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου. Οι δύο νεαροί από την Αλβανία διαμένουν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή, ενώ είναι ύποπτοι και για υποθέσεις κλοπών που έχουν λάβει χώρα στις Αρχάνες. Ωστόσο, κάνει εντύπωση, πως δύο άγνωστοι μπορεί να γνώριζαν ποιοι είναι καλεσμένοι στον συγκεκριμένο γάμο και έτσι δεν αποκλείεται οι έρευνες να κινηθούν και γύρω από άλλα πρόσωπα, που είχαν γνώση λεπτομερειών γύρω από την τέλεση του μυστηρίου.