Αλιβέρι: «Τελετή διαζυγίου» μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά με αποζημίωση…50.000 ευρώ – Δείτε βίντεο

Αλιβέρι: «Τελετή διαζυγίου» μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά με αποζημίωση…50.000 ευρώ – Δείτε βίντεο

«Από σήμερα δεν τους πειράζει κανένας. Τελειώνουμε εδώ»

Δύο οικογένειες Ρομά βρέθηκαν από κοντά προκειμένου να διαλύσουν τον αρραβώνα μεταξύ των παιδιών τους, ενός κοριτσιού 14 ετών και ενός αγοριού 17 ετών, οι οποίοι δεν ήθελαν να προχωρήσουν στον γάμο. Ένα έθιμο, που σύμφωνα με το Mega, συνηθίζεται μεταξύ των Ρομά σε περίπτωση διάλυσης ενός αρραβώνα. Για πρώτη φορά όμως το βλέπουμε να καταγράφεται σε βίντεο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί τα τελευταία χρόνια, 50.000 ευρώ δόθηκαν από την οικογένεια του αγοριού σε εκείνη του κοριτσιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, τα χρήματα δόθηκαν ως αποζημίωση για την απώλεια της παρθενίας του κοριτσιού.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό, που καταγράφηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στα social media, συνέβη στο Αλιβέρι, όπου ένα ζευγάρι αποφάσισε να πως δεν ήθελε να είναι πια μαζί και προχώρησαν στη διάλυση των αρραβώνων τους.

Για να συμφωνήσουν οι δύο οικογένειες να λύσουν τον αρραβώνα και να μην προχωρήσουν στο γάμο των δύο ανήλικων Ρομά, δόθηκε χρηματική αποζημίωση – και μάλιστα σε μετρητά. Ειδικότερα, η οικογένεια της νύφης που είναι 14 ετών, έλαβε αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ από την οικογένεια του 17χρονου γαμπρού.

«Η οικογένεια αποζημιώνει την οικογένεια που έχει το κορίτσι με το ποσό των 50.000 ευρώ. Από σήμερα οι δρόμοι τους είναι ανοιχτοί. Δεν τους πειράζει κανένας. Τελειώνουμε εδώ, αγαπημένα. Θα είμαστε πάλι αδέρφια», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο «διαμεσολαβητής» του «διαζυγίου».