Πολυτεχνειούπολη: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Ομάδα ατόμων στον «Ερυθρό Σταυρό» για τον 30χρονο Αλβανό κακοποιό

Πολυτεχνειούπολη: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Ομάδα ατόμων στον «Ερυθρό Σταυρό» για τον 30χρονο Αλβανό κακοποιό

Αστυνομικοί διαπίστωσαν ύποπτες κινήσεις από δύο αυτοκίνητα έξω από το νοσοκομείο - Προσήχθη ένα άτομο που δήλωσε θείος του φερόμενου ως αρχηγού των εγκληματικών ομάδων

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΛ.ΑΣ. , όταν ομάδα ατόμων βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο «Ερυθρό Σταυρό», προκειμένου να δουν, όπως αναφέρθηκε σε αστυνομικούς, τον 30χρονο Αλβανό που νοσηλεύεται φρουρούμενος, κατηγορούμενος για συμμετοχή του σε συμμορίες της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε ο Alpha, οι αστυνομικοί-φρουροί εντόπισαν δύο αυτοκίνητα να κινούνται γύρω από το νοσοκομείο. Όταν στην περιοχή έφθασαν ενισχύσεις, οι οδηγοί των οχημάτων έσπευσαν να εξαφανιστούν, ωστόσο έμεινε πίσω ένα άτομο, το οποίο δεν κατάφερε να μπει σε ένα από τα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, που επικαλείται πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., τα άτομα αυτά μπήκαν στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί τους είπαν ότι απαγορεύεται να τον δουν και τα άτομα αυτά στη συνέχεια αποχώρησαν.

Προσήχθη όμως ένας άνδρας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ο οποίος σύμφωνα με τον Alpha, δήλωσε ότι είναι θείος του 30χρονου Αλβανού κακοποιού. Ο άνδρας κρατείται και ανακρίνεται.