Άλιμος: Νεκρός στην Κερατέα βρέθηκε ο 25χρονος που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς – Τι πιστεύει η αστυνομία

Άλιμος: Νεκρός στην Κερατέα βρέθηκε ο 25χρονος που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς – Τι πιστεύει η αστυνομία

Το αυτοκίνητο του εντοπίστηκε σε ένα ξέφωτο του βουνού

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η εξαφάνιση ενός 25χρονου από τον Άλιμο. Ο νεαρός που αγνοούταν από την Κυριακή (25/9) βρέθηκε καμένος στην περιοχή της Κερατέας.

Για την εξαφάνιση του 25χρονου είχε εκδοθεί τη Δευτέρα (26/9) missing alert μετά από έκκληση των γονιών του.

Όπως μετέδωσε το Mega την Τετάρτη (28/9) αυτός βρέθηκε καμένος στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκόπουλου την Τρίτη (27/9).

Ο 25χρονος την Κυριακή πήρε το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν καινούριο και εξαφανίστηκε. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα πως τα ίχνη του χάθηκαν και έκτοτε ξεκίνησαν οι αναζητήσεις. Κάποια στιγμή στις 14:30 την Κυριακής, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκοπούλου.

Μετά την ανακοίνωση του missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, υπήρξαν ομάδες αναζήτησης από τον Δήμο Μακροπόυλου, από την Πολιτική Προστασία, τον δήμο Σαρωνικού αλλά και από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Το στίγμα του εντοπίστηκε κάπου στο δάσος του Κουβαρά και έτσι οι Αρχές το μεσημέρι της Κυριακής κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο σε ένα ξέφωτο του βουνού, που από την πίσω πλευρά βρίσκεται η περιοχή της Κακής Θάλασσας στην Κερατέα.

Επίσης εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του κλειδωμένο και η έρευνα απλώθηκε, και το απόγευμα της Τρίτης ο 25χρονος βρέθηκε νεκρός και σύμφωνα με πληροφορίες απανθρακωμένος από τη μέση και κάτω.

 

Η πρώτη εκτίμηση της Αστυνομίας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ότι ο θάνατός του 25χρονου δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.