Μία δόκιμη αστυνομικός μεταξύ των 22 συλληφθέντων στην Πολυτεχνειούπολη

Μία δόκιμη αστυνομικός μεταξύ των 22 συλληφθέντων στην Πολυτεχνειούπολη

Φέρεται να συνεργαζόταν με τον 30χρονο σεσημασμένο Αλβανό που τραυματίστηκε από πυρά γυναίκας αστυνομικού, στην οποία επιτέθηκε

Μία δόκιμη αστυνομικός είναι σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., μεταξύ των 22 συλληφθέντων έως τώρα, στην επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και σε άλλες περιοχές.

Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη επιχείρηση που ξεκίνησε στις 06:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι στην Πανεπιστημιούπολη, στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, αλλά και σε Καισαριανή, Βύρωνα και Αθήνα, για ναρκωτικά και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, έχουν συλληφθεί έως τώρα 22 άτομα, ενώ έχουν προσαχθεί και άλλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τον 30χρονο σεσημασμένο Αλβανό, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στον "Ερυθρό Σταυρό". Υπενθυμίζεται, ότι κατά την διάρκεια της επιχείρησης, 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο αλλοδαπό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.