Εισβολή 34χρονου στο Εφετείο Αθηνών: «Σαουδάραβας μου έδινε 5.000 ευρώ για κάθε ερωτικό ραντεβού»

Εισβολή 34χρονου στο Εφετείο Αθηνών: «Σαουδάραβας μου έδινε 5.000 ευρώ για κάθε ερωτικό ραντεβού»

Τι ισχυρίζεται ο πρώην παίκτης ριάλιτι για τα περίπου 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του πρώην παίκτη ριάλιτι, που είχε εισβάλλει στο Εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητό του, στο οποίο είχε ναρκωτικά και πάνω από 1 εκατ. ευρώ και συνολικά μαζί με τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 34χρονος που κρατείται στο ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού, αρνείται τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και φέρεται να ισχυρίστηκε, πως αποκόμισε τα χρήματα από υπηρεσίες συνοδού που παρείχε. Σύμφωνα με το απολογητικό του υπόμνημα, ο 34χρονος «αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του και λέει πως πήγε να παραδοθεί και να παραδώσει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Παρείχε υπηρεσίες συνοδού επί πληρωμή σε άντρες μέσω ενός διαδικτυακού τόπου. Από εκεί ξεκίνησε και η ενασχόλησή του με τα ναρκωτικά. Αρχικά του έδιναν να κάνει χρήση οι πελάτες και έτσι έγινε εξαρτημένος. Στη συνέχεια ζητούσαν οι πελάτες να τους βρει ναρκωτικά».

««Τα χρήματα που βρέθηκαν, τα αποκόμισε από την εργασία που σας είπε, την οποία κάνει από 21 ετών. Πραγματοποιεί 4 με 5 ραντεβού την ημέρα και η αμοιβή του κυμαίνεται. Οι πελάτες μπορεί να μην θέλουν να μαθευτεί, μπορεί να είναι οικογενειάρχες, μπορεί να είναι επώνυμοι, γι’ αυτό και πληρώνουν καλά για τις υπηρεσίες του. Μια φορά πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας του έδωσε 5.000 ευρώ για κάθε ραντεβού. Τα χρήματα αυτά τα είχε στο αυτοκίνητο, γιατί ήθελε να παραδοθεί και να παραδώσει τα χρήματα αυτά» αναφέρεται ακόμα.

Στο απολογητικό του υπόμνημα αναφέρεται ακόμα ότι «μέσα στο χρηματοκιβώτιο έβαζε χρήματα, τα κινητά, τα μικρόφωνα, ώστε αν εκραγούν, να είναι περισσότερο ασφαλή, για εκεί που θα τα πήγαινε. Του είχαν ζητήσει κάποια στιγμή, να κάνει αυτό το πράγμα, αλλά αυτός δεν ήθελε να βάλει κανέναν άλλον σε αυτή τη διαδικασία, γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρα. Όπως του είχε ζητηθεί και για τις υπηρεσίες συνοδού, αλλά δεν θέλει. Δεν μπορεί να σας απαντήσει στην ερώτηση, γιατί πήγε να παραδοθεί. Έχει παιδιά, όπως και άλλα πρόσωπα. Δεν θέλει να μαθευτούν κάποια πράγματα και να προκαλέσει ζημιά και σε άλλα πρόσωπα».

Τέλος, αναφέρεται ότι «είπε στους αστυνομικούς μόνο για το προσωπικό του κινητό, στο οποίο γράφει τραγούδια και σκέψεις του. Ο λόγος που τους το είπε, ήταν γιατί υπάρχουν πράγματα, που δεν ήθελε να μαθευτούν και να πάθουν άλλοι άνθρωποι κακό και για να είναι όλοι καλά. Τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του, είναι δικά του και δε φοβάται για αυτά. Φοβάται, μήπως κάποιοι τον παρακολουθούν. Είναι ένα είδος μαφίας, οι οποίοι προσπαθούν να τον καθοδηγήσουν και να τον τρελάνουν, για να κάνει κακό στον εαυτό του. Θέλουν να κάνει αυτός κακό στον εαυτό του, για να φανεί ότι αυτός ήταν ο τρελός».

Παρακαλούμε περιμένετε ...