Καλαμάτα: Νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων σε γυναίκα – «Μου είπαν ότι σύρθηκα περίπου 12 μέτρα»

Καλαμάτα: Νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων σε γυναίκα – «Μου είπαν ότι σύρθηκα περίπου 12 μέτρα»

«Θα οδηγηθώ σε επέμβαση»

Άλλο ένα περιστατικό επίθεσης αδέσποτων σκύλων έλαβε χώρα στην Καλαμάτα.

Μία νεαρή γυναίκα στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας, επέστρεφε από τη δουλειά της με τη μηχανή της, δέχθηκε επίθεση την ώρα που είχε κόψει ταχύτητα πλησιάζοντας στο φανάρι για να στρίψει.

Εκείνη τη στιγμή της επιτέθηκε μία αγέλη αδέσποτων σκυλιών, την έριξαν κάτω και άρχισαν να την δαγκώνουν, καθώς η γυναίκα δεν πρόλαβε να επιταχύνει για να ξεφύγει, και έπεσε από τη μηχανή.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τριπόλεως, όπου και νοσηλεύεται. Σήμερα όπως ανέφερε το ίδιο το θύμα στο MEGA, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Όταν τέλειωσα την εργασία μου κατά τις 10 παρά με 10, πήρα τη μηχανή μου για να πάω προς την οικία μου. Ενώ περνούσα το φανάρι, είδα τα δύο σκυλιά πολύ αγριεμένα να έρχονται προς το μέρος μου. Προσπάθησα να τα αποφύγω, βέβαια πάντα με το σκεπτικό να μην τα τραυματίσω. Έκανα έναν ελιγμό και έγινε αυτό που έγινε», ανέφερε αρχικά.

«Όταν έπεσα από τη μηχανή μου όρμησαν τα σκυλιά. Το θέμα δεν είναι αν με δάγκωσαν ή όχι το θέμα είναι ότι θα οδηγηθώ σε επέμβαση. Το τραύμα που έχω στα ζυγωματικά, το σημείο είναι σπασμένο, πάνω από τα φρύδια μου σπασμένο, η αριστερή μου πλευρά πονάει όλη πάρα πολύ. Φορούσα και κράνος, μου είπαν ότι σύρθηκα περίπου 12 μέτρα», συμπλήρωσε η κ. Παναγάκη.