Λάρισα: 15χρονη αρνήθηκε το σεξ από 16χρονο και εκείνος έσβησε το τσιγάρο στο πόδι της

Λάρισα: 15χρονη αρνήθηκε το σεξ από 16χρονο και εκείνος έσβησε το τσιγάρο στο πόδι της

Συνελήφθη ο ανήλικος

Με έναν ακραίο τρόπο αντέδρασε ένας 16χρονος μαθητής Λυκείου στη Λάρισα όταν μία 15χρονη είπε όχι στην πρότασή του για σεξ.

Το αγόρι, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία έσβησε το τσιγάρο στο πόδι της.

Η πράξη του 16χρονου σόκαρε τη 15χρονη, όπως και όλη την παρέα, ενώ από το τσιγάρο προκλήθηκε ένα μικρό έγκαυμα σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Χθες (18/9) στην κεντρική πλατεία ο 16χρονος αρχικά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τη μία 15χρονη, και επέμενε ζητώντας από τη μαθήτρια να προχωρήσει σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Η 15χρονη αρνήθηκε και το αγόρι συνέχιζε κάνοντας και χειρονομίες.

Ο 16χρονος δεν πτοήθηκε και εκδήλωσε το ίδιο ενδιαφέρον για άλλη 15χρονη της ίδιας παρέας. Όταν και εκείνη του αρνήθηκε επίσης σχολιάζοντας την απαράδεκτη στάση του τότε, απειλώντας την ότι θα της σβήσει το τσιγάρο του πάνω της, την πίεζε με τα χέρια του και στη συνέχεια έκανε πράξη την απειλή του.

Τα κορίτσια ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους και μετά την καταγγελία της υπόθεσης στην ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπεια των δύο κοριτσιών και για απλή σωματική βλάβη σε βάρος της μίας κοπέλας. Μετά την απολογία του ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, καθότι ανήλικος, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τού νεαρού μαθητή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...