Αυτός είναι ο παρουσιαστής που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Αυτός είναι ο παρουσιαστής που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Διερευνάται από τις Αρχές το πλήρες εύρος της εγκληματικής του δραστηριότητας

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 62χρονου παρουσιαστή που συνελήφθη κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους συμπληρώνοντας τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων συμπληρωσάντων τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Σερεμετάκη Θεόδωρο του Γεωργίου και της Άννας, γεν. 8.5.1960, ο οποίος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας στην Αθήνα. Ο 62χρονος ήταν παρουσιαστής εκπομπών τοπικής εμβέλειας, που ασχολούνταν με την παράδοση. Της σύλληψής του είχε προηγηθεί καταγγελία κοπέλας, σύμφωνα με την οποία συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Ακολούθησε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων. Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε, στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αττική, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι, 7 φορητοί σκληροί δίσκοι, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 φορητές μονάδες αποθήκευσης usb και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ διερευνάται το πλήρες εύρος της εγκληματικής του δραστηριότητας.