Πάτρα: Ρομά χτύπησαν οδηγό λεωφορείου επειδή τους ζήτησε να κόψουν εισιτήριο

Πάτρα: Ρομά χτύπησαν οδηγό λεωφορείου επειδή τους ζήτησε να κόψουν εισιτήριο

Μέχρι να καλέσει την αστυνομία, οι δράστες είχαν γίνει «καπνός»

Επίθεση δέχθηκε ένας οδηγός λεωφορείου στην Πάτρα όταν ζήτησε από μία ομάδα Ρομά να πληρώσουν εισιτήριο. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του δρομολογίου της γραμμής 1.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο οδηγός κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από την ομάδα ενώ οι δράστες του πέταξαν και ένα ποτήρι με καφέ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Γιάννης Ρήγας, κάποιοι Ρομά ανέβηκαν την Τετάρτη στο συγκεκριμένο λεωφορείο και αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο. Ο οδηγός τούς έκανε παρατήρηση και ακολούθησε έντονος διάλογος ανάμεσά τους.

Ο οδηγός τούς παρακάλεσε να κατέβουν από το όχημα και τότε εκείνοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο ενώ ένας του πέταξε στο πρόσωπο το ποτήρι με τον καφέ που κρατούσε. Μέχρι ο οδηγός να προλάβει να αντιδράσει και να καλέσει τις Αρχές, είχαν εξαφανισθεί.

«Είναι γεγονός ότι η παραβατικότητα της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας έχει αυξηθεί. Όχι από όλους, αλλά από συγκεκριμένα άτομα τα οποία γνωρίζει η Αστυνομία το πώς κινούνται» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας.