Επίθεση αγέλης σκύλων σε 34χρονη – Ξεσπά ο σύζυγος της: Έχει δαγκωνιές από τη μασχάλη ως το πέλμα

Επίθεση αγέλης σκύλων σε 34χρονη – Ξεσπά ο σύζυγος της: Έχει δαγκωνιές από τη μασχάλη ως το πέλμα

Κατήγγειλε ότι κάλεσε την Αστυνομία και δεν πήγε ποτέ κανείς

Εκτός κινδύνου βρίσκεται η 34χρονη που έπεσε θύμα αγέλης σκύλων έξω από το εργοστάσιο που δουλεύει στην Καλαμάτα. «Πονάει σε όλο της το σώμα, ούτε στο κρεβάτι δεν μπορεί να καθίσει. Από την μασχάλη έως και κάτω στο πέλμα της έχει δαγκωνιές» αποκαλύπτει ο κ. Τάκης Παναγόπουλος

Όπως είπε μίλησε με έναν υπεύθυνο του εργοστασίου, ο οποίος του είπε πως τα σκυλιά δεν είναι στην ιδιοκτησία του εργοστασίου και έχει ενημερώσει τον Δήμο για να τα πάρει. Όπως είπε οι υπεύθυνοι του εργοστασίου είπαν στο ζευγάρι πως είναι «δίπλα τους εάν χρειαστούν κάτι».

Ο σύζυγος της γυναίκας, μετά το περιστατικό κάλεσε το 100, ωστόσο το περιπολικό της αστυνομίας δεν κατέφθασε ποτέ ώστε να καταγράψει το συμβάν. «Τους έκανα δύο κλήσεις και με παρέπεμψαν σε δύο τηλέφωνα, είτε του Δήμου, είτε της φιλοζωικής» αναφέρει. «Μου είπαν πως εάν πω πως είναι του ιδιοκτήτη τα σκυλιά μπορούν να έρθουν για κατάθεση και τους είπα πως δεν το γνωρίζω, δεν ήμουν εκεί» συμπληρώνει.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ερωτώμενος για το εάν υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης είπε πως δεν πιστεύει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. «Η διεύθυνση της Αστυνομίας δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό, τώρα εάν δεν αξιολογήθηκε σωστά το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μπορώ να το γνωρίζω» είπε. Σε ό,τι αφορά τα σκυλιά δήλωσε πως παλιότερα είχαν απομακρυνθεί από το σημείο ορισμένα σκυλιά, και ύστερα από επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, του είπε πως τα σκυλιά δεν είναι του εργοστασίου.

«Κάτι δεν κολλάει. Η Αστυνομία επιλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερα όταν υπάρχει τραυματισμός πολίτη από ζώο ή από ο,τιδήποτε» είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας. Τόνισε πως η Αστυνομία επιλαμβάνεται και σε επώνυμες και σε ανώνυμες καταγγελίες. «Το να μην πηγαίνει η Αστυνομία σε τέτοια περιστατικά τα οποία της καταγγέλλονται αποτελεί παράβαση καθήκοντος» επισήμανε.