Διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Γρεβενά: Συνελήφθη 51χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ζευγάρι

Διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Γρεβενά: Συνελήφθη 51χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ζευγάρι

Δράστης και θύματα συγκατοικούσαν

Διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας συνέβη στα Γρεβενά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 51χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε ένα ζευγάρι.

Οι δύο τραυματίες, ένας 73χρονος και μία 45χρονη, συγκατοικούσαν με τον δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι γαμπρός του 73χρονου και της 45χρονης. Θύματα και δράστης είχαν διαφορές μεταξύ τους και καβγάδιζαν συχνά. Σήμερα το πρωί είχαν ακόμη έναν καβγά, με τον 51χρονο να βγαίνει εκτός ελέγχου και να τους επιτίθεται με μαχαίρι.

Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον 51χρονο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Σήμερα (14-09-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών, συνέλαβαν 51χρονο ημεδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 73χρονου και μίας 45χρονης.

Ειδικότερα, σήμερα (14-09-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γρεβενά, ο 51χρονος ημεδαπός, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαιριού), τραυμάτισε τους προαναφερόμενους ημεδαπούς. Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω μαχαίρι.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών», αναφέρει η Αστυνομία για την διπλή απόπειρα δολοφονίας.