Τα πιο γλυκά νέα για τους απανταχού chocoholics

Τα πιο γλυκά νέα για τους απανταχού chocoholics

Κάντε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ακόμη πιο γλυκιά με ένα κομμάτι σοκολάτας!

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ονειρευτεί ότι κερδίζουμε το χρυσό εισιτήριο για το εργοστάσιο σοκολάτας του Τσάρλι; Η αγάπη μας για τη σοκολάτα ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία και είναι μία σχέση που κρατάει όσο και αν μεγαλώσουμε. Ιδανικό επιδόρπιο μετά το φαγητό ή ένα γρήγορο σνακ μέσα στην ημέρα, πάντα θα βρούμε μία δικαιολογία να κόψουμε ένα κομματάκι από την αγαπημένη μας σοκολάτα και μέχρι να το καταλάβουμε την έχουμε τελειώσει και πάμε στην επόμενη!

Γι’ αυτό και άλλωστε πάντα έχουμε και από μία στο ψυγείο, στο ντουλάπι μας, ακόμη και στην τσάντα μας.

Δεν είμαστε όμως οι μόνοι που αγαπάμε τη σοκολάτα, την ίδια αγάπη μοιράζονται και τα LidlΣτα ράφια τους θα βρει κανείς μία τεράστια γκάμα από σοκολάτες για όλα τα γούστα και όλες τις προτιμήσεις και απαιτήσεις.

Σοκολάτες γάλακτος για τους πιο γλυκατζίδες, με μπισκότο και σταφίδα για τα πιο ιδιαίτερα γούστα και φυσικά μπάρες σοκολάτας με ολόκληρους ξηρούς καρπούς ή μαύρη σοκολάτα με 74% κακάο και όχι μόνο.

Ιδιαίτερα αγαπημένες είναι οι εκλεκτές σοκολάτες ιδιωτικής ετικέτας με την επωνυμία «J.D. Gross» (βελγικές πραλίνες ή σοκολάτες με καραμέλα ή πορτοκάλι και σοκολάτες με ιδιαίτερες ποικιλίες όπως Ecuador ή Amazonas και διαφορετικά ποσοστά από ποιοτικό κακάο ως συστατικό, 56% ή 60% ή 70%).

Όλες έχουν υπέροχη γεύση και αποτελούν εκλεκτά προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει η εταιρία όλα τα χρόνια δραστηριότητάς της τους καταναλωτές.

Μάλιστα, αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι ότι στο σύνολο των προϊόντων σοκολάτας ιδιωτικής ετικέτας που διαθέτει η Lidl, το 100% του κακάο είναι ήδη πιστοποιημένο με τη σφραγίδα προϊόντων Fairtrade. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα συστατικά αγοράζονται στο 100 τοις εκατό, σε συνθήκες δίκαιου εμπορίου.

Προσφέροντας προϊόντα με κακάο με πιστοποίηση της Fairtrade η Lidl Ελλάς θέλει να προσφέρει στους παραγωγούς ασφάλεια και δικαιότερες αμοιβές και φυσικά ποιοτικά προϊόντα για τους καταναλωτές. Επιπλέον μέσω της συνεργασίας με το πρόγραμμα πιστοποίησης του Rainforest Alliance, η Lidl αφοσιώνεται στις συγκεκριμένες συνθήκες των τροπικών χωρών και στις βιωσιμότερες πρακτικές διαχείρισης στις πάνω από 70 χώρες της τροπικής ζώνης που καλύπτει το Rainforest Alliance.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σας ανοίξαμε την όρεξη! Και πώς να μη συμβεί, αφού και μόνο στη σκέψη της γλυκιάς σοκολάτας να λιώνει το στόμα, ένα χαμόγελο ζωγραφίζεται στο πρόσωπό μας. Αν δεν έχετε δοκιμάσει τις σοκολάτες ιδιωτικής ετικέτας της Lidl Ελλάς με πιστοποιημένο κακάο, τώρα είναι η ευκαιρία καθώς από την Πέμπτη 15 έως Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 θα επωφεληθείτε έκπτωσης 20% σε επιλεγμένες σοκολάτες με πιστοποίηση Fairtrade!