Πάτρα: «Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας» φέρεται να είπε ο 47χρονος που έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε ανήλικη

Πάτρα: «Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας» φέρεται να είπε ο 47χρονος που έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε ανήλικη

Είναι πατέρας ενός παιδιού έξι ετών

Ένας 50χρονος πατέρας μίας 12χρονης από την Πάτρα, κατάφερε να «εγκλωβίσει» έναν 47χρονο, ο οποίος έστελνε μέσω Instagram μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στο παιδί του. 

Ο άντρας μάλιστα είχε κλείσει ραντεβού με το κορίτσι σε πλατεία των Ζαρουχλεΐκων, χωρίς όμως να υπολογίσει πως θα έπεφτε σε «παγίδα», αφού μαζί με την 12χρονη στο «ραντεβού» τον περίμενε και ο πατέρας της. Τελικά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν. Την είδηση μετέδωσε το tempo24news.gr.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εφημερίδα Πελοπόννησος, ο άντρας που κατηγορείται είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού 6 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 47χρονος όταν συνελήφθη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας». Ο 47χρονος από την Πάτρα κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Την Δευτέρα (12/09) ο 47χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πάτρας, ο οποίος τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο δικαστήριο, όπου ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.