Ρόδος: Αγγλίδα κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της – «Με τραβούσαν και έλεγαν πάμε στο δωμάτιο»

Ρόδος: Αγγλίδα κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της – «Με τραβούσαν και έλεγαν πάμε στο δωμάτιο»

Σοκάρει η περιγραφή

Σοκ προκαλεί η περιγραφή της 31χρονης Αγγλίδας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Ρόδο. Όπως τονίζει η κοπέλα την τραβούσαν και της έλεγαν «πάμε στο δωμάτιο».

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν το πρωί της Δευτέρας 5/9 η 31χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου Ρόδου και κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα ομαδικού βιασμού ενώ στην πορεία συνελήφθησαν οι φερόμενοι ως δράστες ηλικίας 31, 31, 32 και 35 ετών υπήκοοι Βελγίου.

Όπως επεσήμανε στους αστυνομικούς το περιστατικό σημειώθηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου που βρίσκεται στο Φαληράκι.

Η κοπέλα η οποία εξετάστηκε παρουσία ψυχολόγου ανέφερε πως περίπου στη μία το βράδυ της Κυριακής (4/9) ήταν σε ένα club στο Φαληράκι για διασκέδαση με ομοεθνείς φίλες της.

Εκεί γνωρίστηκαν με παρέα 5-8 ατόμων και στη συνέχεια αποχώρησαν όλοι μαζί και μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ανωτέρω παρέα.

Όπως μεταδίδει η Δημοκρατική η 31χρονη είπε πως με ένα άτομο από την παρέα συνευρέθηκε ερωτικά με την συναίνεσή της στο μπαλκόνι και εντός του δωματίου.

Κατά τη διάρκεια της πράξης ενώ η φίλη της είχε αποχωρήσει, ήρθε σε σεξουαλική επαφή παρά φύση και παρά την θέλησή της με την υπόλοιπη παρέα των 5 έως 8 ατόμων. Στη συνέχεια αποχώρησε και επέστρεψε με ταξί στο ξενοδοχείο διαμονής της.

Η Αγγλίδα υποστήριξε ειδικότερα ότι στο ξενοδοχείο ένιωσε έλξη με ένα άτομο το οποίο έμοιαζε αραβικής καταγωγής και μιλούσε Γαλλικά, με μαύρα μαλλιά και μαύρα γένια και ήλθε σε ερωτική επαφή μαζί του στο μπαλκόνι και ταυτόχρονα στον χώρο υπήρχαν οι φίλοι του και η φίλη της.
Ένιωσε, όπως είπε, περίεργα για την όλη κατάσταση αλλά με την θέληση της συνέχισε, ίσως επειδή είχε πιει αρκετά.

«Μου έλεγαν έλα πάμε όλοι μαζί στο δωμάτιο»

Κατά τη διάρκεια της πράξης η 31χρονη αναφέρει πως έχασε από την οπτική της επαφή τη φίλη της και βρέθηκε περικυκλωμένη από τους φίλους του αγοριού, οι οποίοι ξεκίνησαν να την τραβάνε και να της λένε «έλα πάμε όλοι μαζί στο δωμάτιο».

Το αγόρι με το οποίο είχε συνευρεθεί ερωτικά δεν συμμετείχε σε αυτό και του είπε «δεν θέλω να πάω μέσα αλλά να μείνω μαζί σου», αυτός όμως δεν έκανε κάτι για να το αποτρέψει, παρά μόνο χαμογέλασε.

Τελικά την οδήγησαν στο υπνοδωμάτιο περίπου πέντε με οκτώ άτομα και την πέταξαν στο κρεβάτι.
Ξεκίνησαν να κάνουν σεξ μαζί της χωρίς να αντιδράσει ιδιαίτερα, καθώς φοβήθηκε ότι θα της συμβεί κάτι κακό.

Μετά από πολλή ώρα κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να πάει στο μπάνιο του δωματίου, κλείδωσε την πόρτα και τα ανωτέρω άτομα προσπαθούσαν να εισέλθουν εντός χωρίς να τα καταφέρουν. Τόνισε δε ότι χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό.

Η 31χρονη είπε πως ενώ περίμενε ταξί έψαξε να βρει την πιστωτική της κάρτα την οποία είχε στην τσάντα της αλλά αντί αυτής βρήκε μέσα τρία με τέσσερα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.