Βόλος: Σε κώμα 19χρονος μετά από τροχαίο

Βόλος: Σε κώμα 19χρονος μετά από τροχαίο

Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου 19χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα το πρωί σε τροχαίο στη Νέα Δημητριάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο νεαρός νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κώμα και οι γιατροί καταβάλουν κάθε προσπάθεια να τον διατηρήσουν στη ζωή, καθώς έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το ατύχημα σημειώθηκε, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 55χρονος, κινούνταν στην οδό Αγ. Δημητρίου προς Αγριά, έκανε στροφή αριστερά για να εισέλθει στην οδό Δημ. Πολιορκητού.

Τότε έπεσε πάνω του με ταχύτητα ένα δίκυκλο που κινούνταν με κατεύθυνση προ Βόλο και οδηγούσε ο 19χρονος, με αποτέλεσμα ο νεαρός να συρθεί δεκάδες μέτρα στην άσφαλτο και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, καθώς δεν φορούσε προστατευτικό κράνος. Μάρτυρες αναφέρουν, ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ο νεαρός σύρθηκε για περίπου 50 μέτρα στην άσφαλτο και το δίκυκλο βρέθηκε πάνω σε στάση λεωφορείου, ενώ το αυτοκίνητο έπαθε μεγάλες υλικές ζημιές.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.