Λυρική Σκηνή: Ενδείξεις για δράση κυκλώματος στον θάνατο της σοπράνο – Πού πήγαν τα 50.000 ευρώ

Λυρική Σκηνή:  Ενδείξεις για δράση κυκλώματος στον θάνατο της σοπράνο – Πού πήγαν τα 50.000 ευρώ

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια - Στο μικροσκόπιο οι μεταβιβάσεις ακινήτων της 76χρονης στον Πακιστανό

Πολύ σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο... θρίλερ με τον θάνατο της 76χρονης σοπράνο, ενώ υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι η επί 17ετία κλασική τραγουδίστρiα στην Εθνική Λυρική Σκηνή έχει πέσει θύμα κυκλώματος.

Η δικηγόρος της σοπράνο που πέθανε πριν από 5 μήνες έχει αναλάβει και την ανάκληση της δωρεάς που έκανει η 76χρονη στον άνδρα που είχε αναλάβει τη φροντίδα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News του Mega, η διαδικασία για την επιστροφή των ακινήτων στην πλευρά της σοπράνο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ενδείξεις για δράση κυκλώματος. Επίσης τονίζεται πως θα έπρεπε να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή στο αίτημα της μεταβίβασης των ακινήτων σε Αθήνα και Λουτράκι από την σοπράνο στον άνδρα από το Πακιστάν, καθώς υπήρχαν στοιχεία που θα προκαλούσαν υποψίες και προβληματισμούς.

Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο άνδρας που υποτίθεται ότι φρόντιζε την 76χρονη αγόρασε ακίνητο στην πατρίδα του, χρησιμοποιώντας τα 50.000 ευρώ που υφάρπαξε από τη σοπράνο.

Η δικηγόρος της σοπράνο υπογράμμισε πως η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται τα πορίσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.