Χαλκιδική: Οικογενειακό δράμα βίας σε μάνα και κόρη – Κατήγγειλαν τον 80χρονο για να σωθούν

Χαλκιδική: Οικογενειακό δράμα βίας σε μάνα και κόρη – Κατήγγειλαν τον 80χρονο για να σωθούν

Το 24ωρο του αυτοφώρου παρήλθε χωρίς να εντοπιστεί

Μια νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση έγινε την περασμένη Κυριακή στο αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, μάνα και κόρη είπαν στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι του Σαββάτου δέχτηκαν απειλές και ύβρεις από τον 80χρονο σύζυγο και πατέρα της οικογένειάς τους. Συγχρόνως, κατήγγειλαν ότι έχει στην κατοχή του καραμπίνα για την οποία δεν διαθέτει άδεια. Αμέσως η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του. Το 24ωρο του αυτοφώρου παρήλθε χωρίς να εντοπιστεί.

Στην τοπική κοινωνία της Ορμύλιας Χαλκιδικής είναι γνωστή η συμπεριφορά του συγκεκριμένου άντρα προς τα άλλα δύο μέλη της οικογένειάς του. Από το απόγευμα του Σαββάτου είχε κυκλοφορήσει στο χωριό η φήμη ότι ο 80χρονος είχε χτυπήσει την 73χρονη γυναίκα και την 56χρονη κόρη του με τη λαβή του όπλου του.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι ο 80χρονος κτηνοτρόφος αρκετά συχνά προκαλεί καυγάδες. Οι φωνές ξεπερνούν τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού του και ακούγονται στη γειτονιά. Μάλιστα λένε χαρακτηριστικά: «αν γίνει το κακό δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα».