Λάρισα – Πολεμικό Ναυτικό: Δηλητηρίαση το επικρατέστερο αίτιο για τον θάνατο της 19χρονης

Λάρισα – Πολεμικό Ναυτικό: Δηλητηρίαση το επικρατέστερο αίτιο για τον θάνατο της 19χρονης

Στο επίκεντρο των ερευνών το ταξίδι στην Τυνησία

Η δηλητηρίαση φέρεται ως το επικρατέστερο αίτιο που έκοψε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής της Θάλειας, της 19χρονης ναυτικής δοκίμου, αναφέρει το onlarissa.gr, μεταφέροντας πληροφορίες από τον στενό οικογενειακό κύκλο της άτυχης κοπέλας.

Αυτή τουλάχιστον ήταν η πρώτη εκτίμηση στο σπίτι της, στη Λάρισα, εκεί όπου η είδηση του θανάτου της έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία.

Η κοπέλα δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, ενώ ο κορωνοϊός που είχε νοσήσει νωρίτερα, είχε αρνητικοποιηθεί εν πλω. Ένα σενάριο είναι ο οργανισμός της κοπέλας από την πρόσφατη νόσηση να ήταν αδύναμος, όμως τα πάντα φαίνεται να περιστρέφονται γύρω από τη στάση που έκανε το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στην Τυνησία, εκεί όπου αναζητείται η άκρη του νήματος, για το τι και που έφαγε η Θάλεια που να της προκάλεσε δηλητηρίαση.

Σημειώνεται πως με παρόμοια συμπτώματα νοσηλεύονται δύο ακόμη δόκιμοι στο νοσοκομείο της Νάπολης.

Πλέον όλα στρέφονται στις ιατροδικαστικές εξετάσεις που αναμένεται να γίνουν σήμερα Παρασκευή, αλλά ίσως να χρειαστούν ημέρες για να αποφανθούν τα αίτια του θανάτου, λόγω των τοξικολογικών ερευνών που πρέπει να γίνουν και είναι χρονοβόρες.

Όσον αφορά τη διαχείριση της κατάστασης από το Πολεμικό Ναυτικό και προπαντός γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε άμεσα ελικόπτερο για τη μεταφορά της 19χρονης σε χερσαίο νοσοκομείο, η απάντηση που φέρεται να δόθηκε από πλευράς Πολεμικού Ναυτικού για το συγκεκριμένο ερώτημα ήταν πως η υγείας της κοπέλας δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία μέχρι ενός σημείου.