Χαλκιδική: Ζευγάρι ανδρών δέχτηκε επίπληξη επειδή φιλήθηκε και αγκαλιάστηκε σε beach bar

Χαλκιδική: Ζευγάρι ανδρών δέχτηκε επίπληξη επειδή φιλήθηκε και αγκαλιάστηκε σε beach bar

Τι λέει η επιχείρηση

Ομοφοβικό περιστατικό σε beach bar στα Μυκονιάτικα της Νέας Καλλικράτειας, στη Χαλκιδική, καταγγέλλει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην καταγγελία που έγινε στο περιοδικό Antivirus, το ζευγάρι δέχθηκε την όχληση δύο ατόμων: το ένα ισχυρίστηκε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και το άλλο στέλεχος του Λιμενικού Σώματος.

Όπως είπαν στο ζευγάρι, έγιναν αποδέκτες παραπόνων από άλλους πελάτες - λουόμενους του beach bar για ανάρμοστη συμπεριφορά που επεδείκνυαν οι δύο άνδρες, η οποία όπως είπαν σύμφωνα με την καταγγελία συνιστά προσβολή της δημοσίας αιδούς. Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, «όντας ζευγάρι, απολαμβάναμε τη θάλασσα έχοντας ταυτόχρονα τις τρυφερές μας στιγμές, όπως άλλωστε και πολλά στρέιτ ζευγάρια γύρω μας».

Το ζευγάρι τελικά αποχώρησε από το beach bar που βρίσκεται στη Νέα Καλλικράτεια και κατονομάζεται στην καταγγελία.

Το Voria επικοινώνησε με εργαζόμενη της επιχείρησης που εξυπηρέτησε το ζευγάρι. Σύμφωνα με την ίδια «εξυπηρέτησα το ζευγάρι και μέχρι να μπει στη θάλασσα όλα ήταν καλά. Όταν μπήκαν στη θάλασσα δεν φέρονταν τρυφερά ο ένας στον άλλο όπως αναφέρουν αλλά ερωτοτροπούσαν υπερβολικά. Τους έγινε μια ευγενική σύσταση, όπως θα γίνονταν σε ένα straight ζευγάρι που θα έκανε το ίδιο αφού στοπν χώρο υπάρχουν οικογένειες και παιδιά, ωστόσο αντέδρασαν πολύ έντονα και επιθετικά. Όταν τους είπαμε ότι αυτό που κάνουν είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς και μπορεί να γίνει καταγγελία στην αστυνομία τότε αποχώρησαν».

1
σχόλιο
  1. avatar oti na ne

    den me aposxoloun ti kanoun "private" autoi alla kai oxi mprosta mas..einai aidia...

Παρακαλούμε περιμένετε ...