Ρούλα Πισπιρίγκου σε Όθωνα Παπαδόπουλο: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου»

Ρούλα Πισπιρίγκου σε Όθωνα Παπαδόπουλο: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου»

Η ανακοίνωση της 34χρονης κατηγορούμενης που πλέον εκπροσωπείται από τον Αλέξη Κούγια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω ανακοίνωσης που έδωσε στη δημοσιότητα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον πρώην δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο λίγη ώρα αφού ο δεύτερος έστειλε επιστολή με την οποία εξήγησε γιατί πλέον δεν εκπροσωπεί την προφυλακισμένη μητέρα.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας, την οποία αντιμετωπίζω και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου χαρακτηρίζοντάς τον «θαυμάσιο άνθρωπο και ικανότατο και έντιμο δικηγόρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρούλας Πισπιρίγκου όπως αυτή διαβάστηκε στην εκπομπή «Live News».

«Αγαπητέ Όθωνα δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας, την οποία αντιμετωπίζω και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου.

Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας ικανότατος και έντιμος δικηγόρος.

Η απόφαση για την επιλογή του συναδέλφου σου κου Κούγια για να με υπερασπιστεί ήταν κυρίως της οικογενείας μου, η οποία και με στηρίζει οικονομικά και στην οποία κι εγώ συμφώνησα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο μου συμπαραστάθηκες σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και πόσο αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου.

Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή.

Με απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό,

Αθήνα, 25/08/2022

Ρούλα Πισπιρίγκου»