Δράμα στην Κόρινθο: Σε θρίλερ εξελίσσεται ο πνιγμός της 6χρονης – Γιατί δεν βούτηξε ο πατέρας της να την σώσει

Δράμα στην Κόρινθο: Σε θρίλερ εξελίσσεται ο πνιγμός της 6χρονης – Γιατί δεν βούτηξε ο πατέρας της να την σώσει

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί - Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες μαρτυρίες από το νοσοκομείο ότι το παιδί διεκομίσθηκε και φορούσε ρούχα και ένα παπούτσι

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση πνιγμού της 6χρονης Αμέλια στο Καλαμάκι Κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του στον εισαγγελέα ο πατέρας είπε η 6χρονη κόρη του φορούσε σωσίβιο, και είχε μπει στη θάλασσα για να κολυμπήσει.

Όπως είπε το παιδί γλίστρησε από το σωσίβιο και πνίγηκε. Ο ίδιος είπε πως δεν βούτηξε για να το σώσει επειδή έχει άσθμα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του ekorinthos οι πρώτοι άνθρωποι που το είδαν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, το είδαν να φορά ρούχα και ένα παπούτσι, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως στη θάλασσα βρέθηκε από ατύχημα το παιδί…

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο πατέρας

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, έλαβε από τον εισαγγελέα και ανακριτή, ο πατέρας της 6χρονης που ανασύρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι στα Ίσθμια.

Στον πατέρα του κοριτσιού ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η 6χρονη εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα κάτω από τα ύφαλα αγκυροβολημένης λέμβου.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.