Πάτρα: Στη φυλακή 20χρονος και ο πατέρας του για την αρπαγή 16χρονης

Πάτρα: Στη φυλακή 20χρονος και ο πατέρας του για την αρπαγή 16χρονης

Θα καθίσουν ξανά στο εδώλιο για την κατηγορία της κακοποίησης της ανήλικης

Ένοχοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Πατρών 20χρονος Ρομά, ο πατέρας του και η μητέρα του, για αρπαγή και κακοποίηση 16χρονης.

Στον 20χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και στον πατέρα του και την μητέρα του 10 μηνών, ωστόσο οι δύο πρώτοι οδηγήθηκαν στη φυλακή, καθώς δεν τους δόθηκε αναστολή ποινής μέχρι το Εφετείο, αντίθετα με τη γυναίκα. Οι ποινές αφορούν μόνο την αρπαγή της 16χρονης και η δίκη έγινε στα πλαίσια του αυτοφώρου μετά τις μηνύσεις που έχει κάνει η οικογένεια της ανήλικης. Για την υπόθεση του ξυλοδαρμού, όπως αναφέρει το tempo24.news, θα οριστεί η ημερομηνία της δίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως κατήγγειλε η μητέρα της 16χρονης, οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν τη διαφυγή της ανήλικης από το σπίτι της και την φιλοξενούσαν στο δικό τους σπίτι. Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν σε περιοχή της Πάτρας τον πατέρα και την μητέρα του 20χρονου, ενώ έπειτα από λίγη ώρα προσήλθε αυτοβούλως μαζί με την ανήλικη στην Ασφάλεια και συνελήφθη και ο γιος τους.

Σύμφωνα με τη μητέρα της 16χρονης, το κορίτσι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Πρόσφατα μάλιστα είχε εξαφανιστεί από το Δαφνί.