Κρήτη: Μεγάλος καβγάς με απειλές και μηνύσεις για μια θέση πάρκινγκ

Κρήτη: Μεγάλος καβγάς με απειλές και μηνύσεις για μια θέση πάρκινγκ

Έγιναν τρεις συλλήψεις

Μια ολόκληρη γειτονιά του δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη αναστατώθηκε καθώς κάτοικοι καβγάδισαν για μια θέση πάρκινγκ. Το επεισόδιο κατέληξε με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν σε τρεις συλλήψεις.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost.gr, ο καβγάς είχε ως πρωταγωνιστές έναν 44χρονο και μια 36χρονη, που είναι ζευγάρι, καθώς κι έναν 48χρονο που μένουν στην ίδια περιοχή στις Γούρνες Πεδιάδος.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή το τελευταίο διάστημα οι μεν και ο δε φέρεται να έχουν αρκετά προβλήματα μεταξύ τους εξαιτίας της θέσης στάθμευσης.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/8), όμως, φαίνεται πως οι εντάσεις ανέβηκαν σε άλλο επίπεδο. Ο 48χρονος επιστρέφοντας στο σπίτι του γύρω στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα αντιλήφθηκε ότι η θέση πάρκινγκ που θεωρεί δική του ήταν κατειλημμένη από το όχημα του ζευγαριού. Χωρίς κανέναν δισταγμό ξεκίνησε να κορνάρει και να φωνάζει ξεσηκώνοντας ουσιαστικά όλη τη γειτονιά.

Από τα κορναρίσματα ξύπνησε και ο 44χρονος με την 36χρονη που βγήκαν στο δρόμο και άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα με τον 48χρονο.

Ο καβγάς, μάλιστα, πήρε μεγάλες διαστάσεις ενώ δεν άργησαν να ξεκινήσουν και οι απειλές μεταξύ τους. Τελικά, δύο ώρες αργότερα και αφού είχε ξυπνήσει όλη η γειτονιά και οι τρεις αποφάσισαν να πάνε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να υποβάλλουν μηνύσεις.

Το αποτέλεσμα ήταν οι αρχές να περάσουν και στους τρεις… χειροπέδες.