Βόλος: 52χρονη ξυλοφόρτωσε τον 73χρονο σύντροφό της όταν της ζήτησε να χωρίσουν

Βόλος: 52χρονη ξυλοφόρτωσε τον 73χρονο σύντροφό της όταν της ζήτησε να χωρίσουν

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της

Ένας 73χρονος στον Βόλο κατήγγειλε πως η 52χρονη σύντροφός του τον ξυλοκόπησε.

Γνώρισε μέσω του διαδικτύου μια γυναίκα κατά 20 και πλέον χρόνια νεότερή του, για να την έχει παρέα, καθώς ήταν χήρος, αλλά τελικά προχθές το ζεύγος ήρθε σε σύγκρουση. Η 52χρονη αλλοδαπή πάνω στο επεισόδιο χτύπησε τον 73χρονο σύντροφό της στον θώρακα και τον κλώτσησε στα γεννητικά του όργανα, όπως τουλάχιστον κατήγγειλε ο τελευταίος στην Αστυνομία, όπως αναφέρει το e-thessalia.

Απολογούμενη φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως ο 73χρονος είναι «τρυφερός άνδρας», ενώ για τον εαυτό της φέρεται να είπε πως «κάποιες φορές είναι επιθετική και κάποιες τρυφερή».

Παράλληλα, όπως γράφει πάντα το ίδιο μέσο, η 52χρονη φέρεται να ζήτησε επίμονα από τον 73χρονο 20.000 ευρώ και εκείνος της έδωσε 1.000, προκειμένου να εκδώσει εισιτήριο, για να φύγει.

Επίσης στην απολογία της φέρεται να αρνήθηκε ότι χτύπησε τον σύντροφό της, με τον οποίο συζούν και φέρεται να υποστήριξε ότι αυτός τη χτύπησε και αυτή προσπάθησε να αμυνθεί.

Το δικαστήριο, ωστόσο, την έκρινε ένοχη και της επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή και έφεση, που άσκησε η καταδικασθείσα.