Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο κατηγορούμενοι

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο κατηγορούμενοι

Τι υποστήριξαν ενώπιον της ανακρίτριας

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της αρπαγής βρέφους από το σπίτι της μητέρας του στον Βοτανικό, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Αιγάλεω.

Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα. Οι δύο άνδρες, 30 και 33 ετών αντίστοιχα, αρχικά είχαν υποστηρίξει στους δημοτικούς αστυνομικούς του Αιγάλεω, οι οποίοι τους εντόπισαν, ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα. Στη συνέχεια, οι δύο αστυνομικοί τους ζήτησαν να πάρουν τη μητέρα τηλέφωνο για να έρθει να πάρει το παιδί.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και εκεί φέρεται να άλλαξαν τα λεγόμενα τους και να υποστήριξαν, ότι η μητέρα τους είχε δώσει το μωρό, για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, κάτι που ίδια αρνείται κατηγορηματικά. Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας, ότι προέβαλαν τέτοιο ισχυρισμό στους αστυνομικούς και επεσήμανα, ότι δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση τους στη δικογραφία.

Παράλληλα, στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία της αρπαγής, λέγοντας ότι πήραν το παιδί με τη συναίνεση της μητέρας, για να το πάνε βόλτα.