Μεσσηνία: Επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο δέχθηκε 49χρονη – Συνελήφθη ένας 50χρονος

Μεσσηνία: Επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο δέχθηκε 49χρονη – Συνελήφθη ένας 50χρονος

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας

Ένα περιστατικό επίθεσης με χημικό υγρό θυμίζοντας την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, σημειώθηκε στη Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το best-tv.gr, μία 49χρονη δέχθηκε επίθεση τα ξημερώματα της Τετάρτης με χημικό υγρό από άγνωστο δράστη στην περιοχή Ανάληψη στη Μεσσήνη, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Ειδικότερα, περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης η ανυποψίαστη 49χρονη πήγαινε στη δουλειά της. Φθάνοντας εκεί και επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης όπου εργάζεται, δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή, Οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι. Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, εκτός κινδύνου ζωής, αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, η οποία με ανακοίνωσή της αργά το βράδυ της Τετάρτης γνωστοποίησε ότι συνελήφθη ένας 50χρονος, ο οποίος θα οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...