Κεφαλονιά: Άγριος ξυλοδαρμός εφοριακών μετά από έλεγχο σε εστιατόριο

Κεφαλονιά: Άγριος ξυλοδαρμός εφοριακών μετά από έλεγχο σε εστιατόριο

Όταν ανακοίνωσαν στον ιδιοκτήτη πρόστιμο και «λουκέτο» για μη έκδοση αποδείξεων πιάστηκαν στα χέρια

Σε συμπλοκή με ξυλοδαρμό εξελίχθηκε ο έλεγχος δύο εφοριακών σε εστιατόριο στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, με τις δύο πλευρές να αλληλομηνύονται.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο Alpha, οι δύο εφοριακού παρίσταναν αρχικά τους πελάτες και κάθισαν να φάνε. Κατά την παραμονή τους στο κατάστημα διαπίστωσαν, ότι δεν κόβονταν όλες οι αποδείξεις. Όταν τελείωσαν το φαγητό τους, πήγαν στον επιχειρηματία και ζήτησαν «εξηγήσεις». Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, οι εφοριακοί του ανακοίνωσαν το πρόστιμο και ότι το μαγαζί του θα πρέπει να κλείσει για μερικές ημέρες και τότε άρχισε το επεισόδιο και η ένταση.

Οι δύο εφοριακοί οδηγήθηκαν έξω από το κατάστημα εστίασης. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, τους έσπρωξαν έξω από το μαγαζί και στον πεζόδρομο, με το σπρώξιμο έπεσε κάτω η εφοριακός – υπάλληλος, η οποία τραυματίστηκε και πήγε στο νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, ενώ έγιναν και μηνύσεις και από τις δύο πλευρές. Στο κατάστημα επιβλήθηκε πρόστιμο, ενώ αποφασίστηκε να «σφραγιστεί» για έναν μήνα.