Ανώγεια: «Έγινε με τη συναίνεσή της» υποστηρίζει ο κατηγορούμενος για βιασμό 32χρονης

Ανώγεια: «Έγινε με τη συναίνεσή της» υποστηρίζει ο κατηγορούμενος για βιασμό 32χρονης

Ο 33χρονος μετέφερε και εγκατέλειψε την καταγγέλλουσα στο Κέντρο Υγείας

Αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού 32χρονης στα Ανώγεια ο 33χρονος, ο οποίος ήταν και εκείνος που την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας, όπου την εγκατέλειψε σε κακή κατάσταση.

Η 32χρονη διασκέδαζε με την παρέα της σε φεστιβάλ, που λάμβανε χώρα στη περιοχή. Κάποια στιγμή η κοπέλα δεν ένιωσε καλά από την κατανάλωση αλκοόλ και ζήτησε να τη μεταφέρει κάποιος στο Κέντρο Υγείας. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία της, προθυμοποιήθηκε να την πάει ο 33χρονος. Στη διαδρομή ωστόσο, πάντα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, φέρεται να τη βίασε, ενώ στη συνέχεια πήγε και την άφησε στο Κέντρο Υγείας.

Όταν την άφησε εκεί, οι γιατροί που την παρέλαβαν, διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται, η 32χρονη δεν φορούσε εσώρουχο, ενώ εντοπίστηκαν και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Οι γιατροί ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την Αστυνομία, ενώ ειδοποίησαν και τον σύντροφο της γυναίκας. Άμεσα ενημερώθηκε η ασφάλεια Ρεθύμνου, που έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Μετά την καταγγελία της για βιασμό συνελήφθη ο 33χρονος, αλλά και ένας 45χρονος, έχουν συλληφθεί. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 33χρονος φέρεται να έχει παραδεχτεί τη σεξουαλική πράξη, υποστηρίζοντας ότι έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας.