Συμμορία ανηλίκων στην Αγία Παρασκευή: Χτύπησαν 17χρονο με γκλομπ για ένα κινητό και 5 ευρώ

Συμμορία ανηλίκων στην Αγία Παρασκευή: Χτύπησαν 17χρονο με γκλομπ για ένα κινητό και 5 ευρώ

Συνελήφθησαν δύο άτομα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 17χρονος από τέσσερις άλλους ανηλίκους, το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Όλα συνέβησαν ενώ ο 17χρονος μαζί με ακόμη δύο φίλους του κινούνταν σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, όταν ξαφνικά ένα μικρό τζιπ τους έκλεισε τον δρόμο.

Ξαφνικά βγήκαν από το όχημα τέσσερα άτομα με εμφανώς άγριες διαθέσεις και επιχείρησαν να κυκλώσουν την παρέα, ωστόσο, εκτός από τον 17χρονο τα άλλα παιδιά πρόλαβαν να διαφύγουν.

Η συμμορία των τεσσάρων αρχικά απαίτησε από τον ανήλικο να τους παραδώσει το τσαντάκι του και όταν αυτός πήγε να ψελλίσει κάτι, τότε άρχισαν να τον χτυπάνε με γροθιές, κλωτσιές και ένα γκλομπ. Αφού του άρπαξαν το τσαντάκι που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, 5 ευρώ και την αστυνομική ταυτότητα του 17χρονου, έφυγαν από το σημείο καθώς αντιλήφθηκαν ότι οι περίοικοι τους καταγραφούν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής που ανέλαβαν την προανάκριση, σε συνεργασία με το Τ.Α. Παιανίας, προχώρησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο 17χρονών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...