Εντοπίστηκε η 45χρονη μητέρα δύο παιδιών που είχε εξαφανιστεί από τα Κάτω Πατήσια

Εντοπίστηκε η 45χρονη μητέρα δύο παιδιών που είχε εξαφανιστεί από τα Κάτω Πατήσια

Η αστυνομία ενημερώθηκε από το νοσοκομείο Γεννηματάς, ότι η γυναίκα βρίσκεται εκεί

Εντοπίστηκε η 45χρονη μητέρα δύο παιδιών η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 25 Ιουλίου, από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία ενημερώθηκε το πρωί από το νοσοκομείο Γεννηματάς, ότι η γυναίκα βρίσκεται εκεί. Για την εξαφάνιση της είχε εκδοθεί Silver Alert. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την εξαφάνιση της δήλωσε ο πατέρας της 45χρονης την επομένη μέρα στο Α.Τ. Πατησίων, ενώ στην κατάθεση του υποστήριξε, ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως είπε η κόρη της, το πρωί ξεκίνησε όπως κάθε μέρα για να πάει στην εργασία της στην Πατησίων, ενώ ήταν απόλυτα φυσιολογική και δεν του έδωσε κάποιο σημάδι ότι δεν θα επιστρέψει. Είπε μάλιστα στους αστυνομικούς, ότι κράταγε μια μικρή τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα. Από την στιγμή εκείνη ξεκίνησαν οι αναζητήσεις των αστυνομικών τόσο στην εργασία της, όσο και σε στέκια που σύχναζε και υπέδειξαν οι οικείοι της, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιο σημάδι της.