Λαμία: Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα πίσω από την αυτοκτονία 29χρονης

Λαμία: Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα πίσω από την αυτοκτονία 29χρονης

Πριν από 2 χρόνια είχε βρεθεί απαγχονισμένη και η μητέρα της

Ένα ανθρώπινο δράμα κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία της 29χρονης, που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι της σε συνοικία της Λαμίας.

Όπως όλα δείχνουν, τα χτυπήματα της μοίρας στην οικογένειά της, σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα από την ανεργία, φαίνεται ότι την οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή της. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, επρόκειτο για μια κοπέλα που είχε έρθει με την οικογένειά της σε ηλικία 5 ετών από την Αλβανία και είχε καταφέρει να σπουδάσει, αφού ήταν πολύ καλή μαθήτρια και να πάρει πτυχίο Φιλολογίας. Ο πατέρας και η μητέρα της δούλεψαν σκληρά στην Ελλάδα, για να μη λείψει τίποτα από τα δύο κορίτσια τους και κατάφεραν να τα μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια και με αρχές.

Πριν από μερικά χρόνια όμως, ήρθε το πρώτο χτύπημα, όταν ξαφνικά έφυγε από το ζωή από παθολογικά αίτια ο πατέρας της κοπέλας. Το χτύπημα της μοίρας ήταν βαρύ για όλους, αλλά περισσότερο για τη μητέρα της οικογένειας, η οποία βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2020 απαγχονισμένη στο λιμάνι των Ραχών. Το δεύτερο απανωτό χτύπημα της μοίρας συγκλόνισε την νεαρή κοπέλα, η οποία όμως είχε μάθει από μικρή να παλεύει για να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες.

Προσπαθούσε να βρει δουλειά

Η άτυχη κοπέλα έκανε μαθήματα σε παιδάκια για τα προς το ζειν, ενώ για ένα διάστημα δούλεψε και στη Δομή Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες. Το πρόγραμμα όμως τελείωσε, η καραντίνα έκοψε τα μαθήματα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Από όσους την γνώριζαν, το μόνο που ζητούσε, ήταν δουλειά. Δεν ήθελε ούτε ελεημοσύνη, ούτε δανεικά, μόνο δουλειά.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπόρεσε να βρει κάπου να εργαστεί κι όταν οι ελπίδες τελείωσαν, φέρεται ότι έφτασε στην απονενοημένη πράξη. Έδεσε ένα σχοινί στις σωλήνες από τα καλοριφέρ που περνούσαν από το δωμάτιο της και έβαλε τέλος στη ζωή της. Δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν, γι' αυτό η απουσία της άργησε να γίνει αντιληπτή. Η μυρωδιά μόνο πρόδωσε το δράμα και οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ωστόσο σε επικοινωνία που είχε το lamiareport.gr με κοντινό της πρόσωπο, είπε ότι «δεν πιστεύει πως έκανε κακό στον εαυτό της, γιατί δεν είχε δουλειά, αλλά γιατί είχε τα δικά της προσωπικά προβλήματα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...