Σκιάθος: Προφυλακιστέος ο 39χρονος υποπυραγός που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Σκιάθος: Προφυλακιστέος ο 39χρονος υποπυραγός που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν έχει διαπράξει και άλλες αξιόποινες πράξεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 39χρονος υποπυραγός και υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Αεροδρομίου της Σκιάθου, που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

Σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή Βόλου, όπου απολογούνταν για πάνω από μιάμιση ώρα. Όπως επισήμαναν οι συνήγοροι της πρώην πλέον συντρόφου του, κ.κ. Θανάσης Κοκκίνης και Ι. Μηλίνης, η δικογραφία συνεχίζεται και η υπόθεση ερευνάται και για άλλες αξιόποινες πράξεις του κατηγορούμενου. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά κατά πόσο στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου, όσο και στον υπολογιστή του, περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό και άλλων παιδιών, πλην αυτών που βρέθηκαν μέχρι τώρα.

Υπενθυμίζεται, ότι τον 39χρονο είχε καταγγείλει η πρώην πλέον σύντροφός του, καθώς αντιλήφθηκε ότι φωτογραφία επίμαχων σημείων της μιας από τις δύο ανήλικες κόρες της ήταν στο κινητό του. Όταν του ζήτησε μάλιστα εξηγήσεις την περασμένη Κυριακή, που επέστρεψε στο σπίτι που έμεναν μαζί, μεθυσμένος, δεν ήταν σε θέση να απαντήσει.

Η πρώην σύντροφός και ο πρώην σύζυγός της τελευταίας, γονείς των δύο κοριτσιών, 10 και 12 ετών σήμερα, δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός και ζητούν την τιμωρία του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...