Μύκονος: Νέος διασυρμός στον διεθνή Τύπο από το εστιατόριο με τα «χρυσά» καβουροπόδαρα

Μύκονος: Νέος διασυρμός στον διεθνή Τύπο από το εστιατόριο με τα «χρυσά» καβουροπόδαρα

Ζευγάρι από τον Καναδά καταγγέλλει ότι υποχρεώθηκε να πληρώσει 400 ευρώ για δύο ποτά και 12 στρείδια καθώς ένιωσε να απειλείται από το προσωπικό

Το μπαρ-εστιατόριο με τα «χρυσά» καβουροπόδαρα στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου έγινε πάλι θέμα στον διεθνή Τύπο, διασύροντας το νησί σε όλον τον πλανήτη.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ένα ζευγάρι νεόνυμφων από τον Καναδά ήρθε στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος τον περασμένο Μάιο και επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων. Μεταξύ άλλων βρέθηκε και στο συγκεκριμένο μπαρ-εστιατόριο, όμως δεν ήξερε ότι θα έπρεπε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού κλήθηκαν να πληρώσουν 400 ευρώ για... δύο ποτά και 12 στρείδια.

Συγκεκριμένα, παρήγγειλαν ένα κοκτέιλ, μια μπύρα και 12 στρείδια, με τον σερβιτόρο όπως καταγγέλλει η γυναίκα, να γίνεται ιδιαίτερα φορτικός, προτρέποντας τους να παραγγείλουν και άλλα εδέσματα, μεταξύ άλλων και καβουροπόδαρα, τα οποία ευτυχώς -όπως λέει- δεν πήραν. Στο τέλος τους ζήτησε το ποσό των 400 ευρώ, με την γυναίκα να ζητάει αρχικά με ιδιαίτερη επιμονή τον κατάλογο με τα ποτά. Όπως λέει, ύστερα από 2-3 προσπάθειες τον έφεραν, όμως διαπίστωσε, ότι δεν αναγράφονταν τιμές, ούτε και η μάρκα των ποτών.

Στη συνέχεια παρενέβη ο σύζυγος της, τον οποίο όμως οδήγησαν σε δωμάτιο, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του μαγαζιού και του έδειξαν μια οθόνη υπολογιστή, που -όπως λέει- όλα ήταν στα ελληνικά και δεν κατάλαβε τίποτα. Όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, ο άνδρας ένιωσε, ότι πιέζεται πολύ, φοβήθηκε και αναγκάστηκε να πληρώσει τελικά.

Όμως κατά την έξοδο του ζευγαριού από το κατάστημα, φέρεται να τους προσέγγισαν καταστηματάρχες από κοντινές επιχειρήσεις, που παρατήρησαν την ένταση και «άδειασαν» τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου μπαρ-εστιατορίου, τονίζοντας ότι δεν συμπεριφέρονται όλοι έτσι στο νησί.