Λέσβος: Προφυλακιστέος ο 53χρονος αστυνομικός για τον βιασμό της ανήλικης

Λέσβος: Προφυλακιστέος ο 53χρονος αστυνομικός για τον βιασμό της ανήλικης

Ο ίδιος παραδέχθηκε ενώπιον του ανακριτή ότι είχε ερωτικές επαφές με την 14χρονη, υποστήριξε όμως ότι είχε την συναίνεσή της

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή Μυτιλήνης ο 53χρονος αστυνομικός, Ευστράτιος Μυρογιάννης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης μαθήτριας της Β΄ Γυμνασίου, της οποίας ήταν προπονητής σε ομάδα βόλεϊ στη Λέσβο.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της ανήλικης και απλοί πολίτες αποδοκίμαζαν τον κατηγορούμενο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 53χρονος υποστήριξε και ενώπιον του ανακριτή, ότι είχε ερωτικές επαφές με την 14χρονη, έχοντας την συναίνεση της, ενώ αρνήθηκε την καταγγελλόμενη πράξη του βιασμού στις αρχές του Ιουλίου στον περιβάλλοντα χώρο των ΕΠΑΛ της Μυτιλήνης.

Νωρίτερα η μητέρα του θύματος δήλωσε στην ΕΡΤ βέβαιη, ότι ο 53χρονος έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. «Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα» τόνισε.