Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Στον εισαγγελέα ο δράστης – Συγκλονίζει ο γιος του θύματος

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Στον εισαγγελέα ο δράστης – Συγκλονίζει ο γιος του θύματος

O δράστης είχε συλληφθεί και στις 18 Ιουνίου για ενδοοικογενειακή βία

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο.

Μια μάνα 3 παιδιών, 19, 14 και 8 ετών έχασε τη ζωή της από τα χεριά του ίδιου του συζύγου της, ενώ ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα.

Μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ο 49χρονος εξαφανίστηκε από τον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο χθες πήγε κανονικά στην οικοδομή όπου εργαζόταν και συνελήφθη.

Μια γειτόνισσα πήγε στο σπίτι της ατυχής γυναίκας και την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας δίπλα της ένα κουζινομάχαιρο.

Το απίστευτο είναι πως στις 18 Ιουνίου, ο δράστης είχε συλληφθεί και πάλι για ενδοοικογενειακή βία μετά από το άγριο ξύλο που έριξε στο σύζυγο του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Σοκαρισμένος ο γιος της οικογένειας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μητέρα του και με δάκρυα στα μάτια περιγράφει την σχέση που είχαν και τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους.

«Ήταν η κακιά ώρα. ‘Ελειπα, δεν πρόλαβα. Συνέβαινε για αρκετά χρόνια. Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα και ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε με την μάνα μου. Γύριζε στο σπίτι με τον φόβο μετά την δουλειά και τώρα αυτή την περίοδο έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Κι εγώ δεν ήμουν εδώ. Είχαμε επικοινωνία με τον πατέρα μου, απλά ήταν άνθρωπος που με την πάροδο του χρόνου η συμπεριφορά του χειροτέρευε», είπε ο γιος της άτυχης γυναίκας.