Θρήνος στην Αίγινα: 23χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της

Θρήνος στην Αίγινα: 23χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της

Οι φωνές της μητέρας ξεσήκωσαν τη γειτονιά

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αίγινας από την είδηση για την αυτοκτονία 23χρονης που εργαζόταν σε γνωστό καφέ μπαρ του νησιού.

Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στη δουλειά χθες τη νύχτα μέχρι τις πρωινές ώρες και έφυγε για το σπίτι της, όπου λίγο αργότερα τη βρήκε η μητέρα της στις 9.30 π.μ απαγχονισμένη έξω από το σπίτι της.

Οι φωνές της μητέρας ξεσήκωσαν τη γειτονιά και πολλοί γείτονες ήταν αυτοί που έσπευσαν στην έκκλησή της για βοήθεια, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά.

Όπως μαρτυρούν άνθρωποι από το εργασιακό της περιβάλλον, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, η 23χρονη Μαρία μέχρι την ώρα που αναχώρησε για το σπίτι της ήταν σε πολύ καλή διάθεση και τίποτε δεν προμήνυε το δραματικό και άδοξο τέλος της, όπως αναφέρει το saronicmagazine.

Ουδείς μπορούσε να διανοηθεί κάποιες ώρες νωρίτερα ότι η άτυχη εργαζόμενη κοπέλα θα έφθανε στην αυτοκτονία, γι αυτό και κανείς δεν πιστεύει ότι η Μαρία αυτοκτόνησε.

Μάλιστα, προχθές είχε αγοράσει καινούργια ρούχα και καλλυντικά τα οποία χθες είχε φορέσει στη δουλειά της και ρωτούσε αν ήταν ωραία. Ας σημειωθεί ότι η Μαρία σπούδαζε και είχε όνειρα για την ζωή της.

Τα ερωτηματικά, όπως όλοι αντιλαμβάνονται, τα οποία ανακύπτουν είναι πολλά.