Βιασμός 14χρονης στη Λέσβο: Ανοίγουν τα στόματα για τον αστυνομικό – Εξετάζεται αν υπήρχαν και άλλα θύματα

Βιασμός 14χρονης στη Λέσβο: Ανοίγουν τα στόματα για τον αστυνομικό – Εξετάζεται αν υπήρχαν και άλλα θύματα

Άρση του απορρήτου ζήτησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Λέσβου από την είδηση βιασμού 14χρονης από τον 53χρονο αστυνομικό, ενώ αναμένεται να γίνεται έρευνα στο σπίτι του πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Ο αστυνομικός που γνώρισε την μαθήτρια με την ιδιότητα του προπονητή βόλεϊ, όχι μόνο προέβη σε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις μαζί της εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, αλλά τις έστελνε επίμονα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωση και προσπαθούσε να την παρασύρει για να γυρίσει πορνογραφικό υλικό.

Οι «αδιάφθοροι» της Αστυνομίας ζήτησαν από την Εισαγγελία ολική άρση του απορρήτου για το σύνολο των ψηφιακών πειστηρίων που βρέθηκαν στο σπίτι του προπονητή.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνουν από εδώ και πέρα κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, τάμπλετ και usb. Έμφαση θα δοθεί στις αποθηκευμένες φωτογραφίες και βίντεο, στα e-mails και στις συνομιλίες του μέσω διαδικτυακών εφαρμογών. Θα εξεταστεί εάν ο 53χρονος είχε συνομιλίες με ανήλικες μέσω ψεύτικων προφίλ.

«Να τιμωρηθεί, να μην υπάρχουν άλλα κορίτσια όπως το δικό μου παιδί. Εγώ συγχαίρω την κόρη μου που βρήκε τη δύναμη και εμάς ως γονείς και αυτός ο άνθρωπος θέλω να τιμωρηθεί όσο δεν πάει. Όχι μόνο εκείνος οποιοσδήποτε ακουμπάει άλλων παιδιά γιατί είναι άρρωστοι άνθρωποι», ανέφερε η μητέρα της κοπέλας στον ALPHA.

«Τον εμπιστευτήκαμε με κλειστά μάτια και λόγω της ιδιότητας του, τη δουλειά του. Τον είχαμε εμπιστευτεί αλλά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν τελικά», συνέχισε η μητέρα της άτυχης κοπέλας και εξήγησε πως ο αστυνομικός πήγαινε όλα τα παιδιά σπίτι και την κόρη της την άφηνε τελευταία.

«Υπήρχε ένας φόβος στη μικρή ο οποίος ευτυχώς επειδή είμαι πάρα πολύ κοντά και με τα δύο μου τα παιδιά το κατάλαβα αμέσως και κοίταξα το κινητό της. Δυστυχώς, δεν πρόλαβα γιατί ο «κύριος» ήταν πολύ έξυπνος λόγω της ιδιότητας του».

Η μητέρα της ανήλικης πρόσθεσε ακόμη ότι ο 53χρονος την εκβίαζε. «Δεν μου είπε με ποιο τρόπο. Την εκβίαζε. Βρήκανε πάρα πολλά πράγματα μέσα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του όπως και στο κινητό του με ηλικίες 12 έως 15χρόνων».