Λάρισα: Επιβάτης τρένου κατέβασε το παντελόνι και αυνανιζόταν μπροστά στους συνεπιβάτες του

Λάρισα: Επιβάτης τρένου κατέβασε το παντελόνι και αυνανιζόταν μπροστά στους συνεπιβάτες του

Ο 41χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία νεαρής που καθόταν δίπλα του

Σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας ένας 41χρονος, ο οποίος κατέβασε το παντελόνι του και αυνανιζόταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συνεπιβατών του σε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Τον 41χρονο κατήγγειλε νεαρή συνεπιβάτιδα του, που καθόταν σε διπλανή θέση, με αποτέλεσμα όταν το τρένο φτάσει στη Λάρισα, να συλληφθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και να οδηγηθεί ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για κατοχή ναρκωτικών χαπιών, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας.

Ο ίδιος στην απολογία του απέδωσε την πράξη του στη χρήση ναρκωτικών ουσιών και ψυχοφαρμάκων, που είχαν ως αποτέλεσμα να «χαθεί». Με αφορμή μια διπλή τραγική απώλεια στο οικογενειακό περιβάλλον -όπως επικαλέσθηκε- ο 41χρονος οδηγήθηκε στο κόσμο των εξαρτησιογόνων ουσιών, για να «ξεπεράσει» ή να «ξεφύγει» από το πρόβλημα, όπως λανθασμένα πίστεψε.

Με τα ναρκωτικά και τα ψυχοφάρμακα ωστόσο, να τον οδηγούν στην πραγματικότητα σε αληθινά αδιέξοδα, σε πράξεις για τις οποίες στη συνέχεια δήλωσε «ντροπιασμένος», ζητώντας συγγνώμη αφού, όπως τόνισε στην απολογία του, έχοντας πάρει ηρωίνη «δεν ήμουν εκεί, είχα χαθεί…».