Τέλος στο «θρίλερ» με τα οστά του Στάθη Ψάλτη

Τέλος στο «θρίλερ» με τα οστά του Στάθη Ψάλτη

Είχε εκταφεί τον περασμένο Μάιο από το νεκροταφείο Ζωγράφου χωρίς να ενημερωθούν οι συγγενείς

Τέλος έλαβε σήμερα το «θρίλερ» με τα οστά του Στάθη Ψάλτη, τα οποία είχαν εκταφεί στις 17 Μαΐου από το νεκροταφείο Ζωγράφου, χωρίς να ενημερωθούν οι συγγενείς, όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι και παρέμενε άγνωστο που θα καταλήξουν.

Τελικά βρέθηκε λύση, με την πρώτη σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού, Κάτια Κυβέλου, την κόρη τους Μαρία και τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, να μεταφέρουν τα οστά στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών. Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή την είδηση, με ανάρτηση στο Instagram, όπου πέρα από φωτογραφίες που ανάρτησε, έγραψε στη λεζάντα το εξής:

«Σήμερα μετά, από πολλές διαδικασίες και με απόφαση του ΔΣ του ΔΉΜΟΥ ΑΘΗΝΑΊΩΝ μεταφέραμε με αγάπη και σεβασμό τα οστά του αγαπημένου μας, Στάθη Ψάλτη μαζί με την αγαπημένη του κόρη Μαρία και την μητέρα της, πρώτη σύζυγο του Στάθη, την συνάδελφο μας, Κάτια Κυβελου, στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας. Πλάι του πολλοί καταξιωμένοι του χώρου μας που η μνήμη τους είναι βαθειά χαραγμένη μέσα μας…Το ΣΕΗ , το ΤΑΣΕΗ και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ πάντα κοντά στα προβλήματα των ηθοποιών.. η πλάκα του μαυσωλείου έχει σπάσει από λάθος των εργατών και παρακαλούμε τον Δήμο να την επισκευάσει».

Παρακαλούμε περιμένετε ...