Αίγιο: Η μητέρα της βρήκε νεκρή τη Μαρίτα Αγγελοπούλου στο σαλόνι του σπιτιού της

Αίγιο: Η μητέρα της βρήκε νεκρή τη Μαρίτα Αγγελοπούλου στο σαλόνι του σπιτιού της

Η 43χρονη επιχειρηματίας ήταν συνιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου – beach bar στο Λόγγο Αιγιαλείας

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν στο Αίγιο ότι έφυγε από τη ζωή η Μαρίτα Αγγελοπούλου, μόλις στα 43 της χρόνια. Η γνωστή επιχειρηματίας της περιοχής  βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι το πρωί της Δευτέρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το pelop.gr η μητέρα της ήταν αυτή που την εντόπισε νεκρή στο σπίτι της στο Αίγιο. Η 43χρονη επιχειρηματίας ήταν συνιδιοκτήτρια του γνωστού εστιατορίου – beach bar στο Λόγγο Αιγιαλείας.

Ο άνθρωπος που την εντόπισε ήταν η ίδια της η μητέρα. Την επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της, την Κυριακή. Κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» χτύπησε την πόρτα, ωστόσο δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση και αναγκάστηκε να καλέσει κλειδαρά. Όταν μπήκε στο χώρο την εντόπισε στον καναπέ του σπιτιού, χωρίς τις αισθήσεις.

Το γεγονός ότι δεν πήγε το Σάββατο στο μαγαζί δεν ήταν παράξενο, αφού η Μαρίτα Αγγελοπούλου δεν είχε καθημερινή παρουσία στο χώρο. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν έδωσε σημάδια ζωής ούτε την Κυριακή, οδήγησε τη μητέρα να ψάξει και βρέθηκε μπροστά σε αυτή τη μακάβρια ανακάλυψη. Η 43χρονη ήταν πολύ δεμένη με την οικογένειά της, όπως φαίνεται και από την τελευταία ανάρτησή της πριν πεθάνει.