Πάτρα: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος που απειλούσε για ώρες με όπλο αστυνομικούς

Πάτρα: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος που απειλούσε για ώρες με όπλο αστυνομικούς

Ο άνδρας αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο απειλώντας ότι θα ανατινάξει φιάλη υγραερίου που είχε μαζί του

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών αναμένεται να οδηγηθεί ο 45χρονος, ο οποίος απειλούσε το απόγευμα της Δευτέρας επί ώρες με όπλο αστυνομικούς στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, κοντά στο νότιο πάρκο, έχοντας μαζί του και μία φιάλη υγραερίου.

Μετά την επιχείρηση αφοπλισμού του από τους αστυνομικούς, ο 45χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Παρών και στην συνέχεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και απειλή. Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, αστυνομικοί της Μεικτής Ομάδας Ελέγχων επιχείρησαν χθες το απόγευμα να πραγματοποιήσουν έλεγχο στον κατηγορούμενο, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, απειλούσε τους αστυνομικούς με ένα κυνηγετικό όπλο και με μια φιάλη υγραερίου, για την οποία ανέφερε ότι θα προχωρήσει στην ανάφλεξή της. Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του περιστατικού, οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή για λόγους ασφαλείας, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας. Τελικά, τις πρώτες πρωινές ώρες οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν, να αφοπλίσουν και να συλλάβουν τον 45χρονο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...