Πάτρα: Παραδόθηκε ο άνδρας που απειλούσε αστυνομικούς με καραμπίνα και φιάλη υγραερίου

Πάτρα: Παραδόθηκε ο άνδρας που απειλούσε αστυνομικούς με καραμπίνα και φιάλη υγραερίου

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις

Ο 45χρονος άνδρας που είχε καθίσει στη μέση του δρόμου στο πάρκινγκ Καλεντζιώτη στην πόλη της Πάτρας, και απειλούσε τους αστυνομικούς ενώ κρατούσε καραμπίνα και φιάλη υγραερίου, παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Από τις 6» του τηλεοπτικού δικτύου της ΕΡΤ, το περιστατικό στην Πάτρα έληξε όταν ο άνδρας τελικά πείστηκε να κατεβάσει το όπλο και τη φιάλη υγραερίου και να παραδοθεί στις αρχές.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί Ρομά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Είχαν προηγηθεί συζητήσεις με ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας που προσπάθησε και τελικά κατάφερε να του αλλάξει γνώμη, ενώ αρχικά παρουσιαζόταν αρκετά επιθετικός και απειλούσε πως θα άνοιγε πυρ σε όποιον τον πλησίαζε. Ούτε και η παρουσία της κόρης του στάθηκε ικανή να τον ηρεμήσει.

Τελικά, όμως, η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος και δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, αν και ήταν διαθέσιμο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην περιοχή, η οποία είχε αποκλειστεί για παν ενδεχόμενο.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...