Πέτρος Φιλιππίδης: Για πρώτη φορά χωρίς χειροπέδες στο δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Για πρώτη φορά χωρίς χειροπέδες στο δικαστήριο

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την απόφαση Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να τον αποφυλακίσει

Ένα περίπου μήνα μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να αποφυλακίσει, με περιοριστικούς όρους, τον Πέτρο Φιλιππίδη και σήμερα είναι η πρώτη φορά που αναμένεται , εκτός απροόπτου , να προσέλθει στην δικαστική αίθουσα ελεύθερος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης , ο οποίος δικάζεται για μία πράξη βιασμού και δύο απόπειρες, για πρώτη φορά από την ημέρα που άνοιξε η αυλαία της δίκης του δεν θα περάσει το κατώφλι της δικαστικής αίθουσας με συνοδεία και φορώντας χειροπέδες.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός , μέσω των συνηγόρων του, έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του να παρίσταται σε όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου το οποίο θα συνεχίσει με την εξέταση μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι έχουν προταθεί από τις καταγγέλλουσες προκειμένου να ενισχύσουν με τις μαρτυρίες τους τις καταγγελίες τους σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έχει προγραμματίσει συνεδριάσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας ενώ στη συνέχεια η δίκη θα διακοπεί, λόγω θερινών διακοπών, ενώ οι δικαστές θα ανέβουν και πάλι στην έδρα την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου.