Σοκ στην Καβάλα: Νηπιαγωγός φέρεται να ασελγούσε σε παιδιά

Σοκ στην Καβάλα: Νηπιαγωγός φέρεται να ασελγούσε σε παιδιά

Ερευνάται αν εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καβάλας καθώς μία νηπιαγωγός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών 3-4 ετών. Η περίπτωσή της φαίνεται να σχετίζεται με την σύλληψη ενός 43χρονου στη Δράμα, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την «RealNews» τα παιδιά φέρεται να εξομολογήθηκαν στους γονείς τους όσα βίωσαν και έκαναν λόγο για αγγίγματα στην κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή, αποκαλύπτοντας ότι η νηπιαγωγός τα φωτογράφιζε την ώρα που ασελγούσε πάνω τους. Το γεγονός ότι απαθανάτιζε τις πράξεις της κινεί υποψίες για το αν λειτουργούσε για λογαριασμό κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Μητέρα ενός κοριτσιού που φέρεται να έπεσε θύμα της νηπιαγωγού μίλησε στη «RealNews». Υποστηρίζει ότι η γυναίκα για να εξασφαλίσει ότι τα παιδιά δεν θα μιλούσαν στους γονείς τους, τους έλεγε ότι αυτό είναι το δικό τους μυστικό.

«Της έλεγε ότι μπορούμε να λέμε μικρά ψεματάκια και ότι αυτό είναι το μυστικό μας και δεν το λέμε ούτε στη μαμά, ούτε στα άλλα παιδάκια. Έχω τεράστια αγωνία για το τι μπορεί να προξένησε η συγκεκριμένη στην ψυχή της μικρής μου» λέει.