Πρέβεζα: Συνελήφθη 22χρονος για σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία σε βάρος 35χρονης

Πρέβεζα: Συνελήφθη 22χρονος για σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία σε βάρος 35χρονης

Ξεσηκώθηκε μια ολόκληρη γειτονιά από τις φωνές της γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια

Ένας 22χρονος συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματικές βλάβες σε βάρος 35χρονης στην Πρέβεζα, στην οποία επιτέθηκε σεξουαλικά τα ξημερώματα της Παρασκευής και δεν δίστασε να την ξυλοκοπήσει, όταν εκείνη αντέδρασε.

Οι φωνές της γυναίκας σήκωσαν την γειτονιά στο πόδι, σύμφωνα με το prevezanews.gr, με τους κατοίκους να πετάγονται έντρομοι στα μπαλκόνια. Κάτοικοι της περιοχής που έτρεξαν σε βοήθεια, την βρήκαν πεσμένη στο έδαφος σε κατάσταση σοκ. Όπως είπε η ίδια, κάποιος που την ακολούθησε, της επιτέθηκε σεξουαλικά προχωρώντας σε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που προχώρησε σε αναζητήσεις στην περιοχή, αφού η γυναίκα έδωσε περιγραφή στους αστυνομικούς. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ο 22χρονος, ο οποίος και προσήχθη στην Αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αναγνωρίστηκε από την παθούσα, η οποία και προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του.

Ο νεαρός συνελήφθη κατηγορούμενος για προσβολή προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματικές βλάβες. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, μιας και είχε τραυματιστεί έπειτα από την επίθεση.