Πάτρα: Συνελήφθη 34χρονος για αρπαγή – Αγνοείται το 28χρονο θύμα

Πάτρα: Συνελήφθη 34χρονος για αρπαγή – Αγνοείται το 28χρονο θύμα

Αναζητούνται τέσσερις συνεργοί του συλληφθέντα

Ένας 34χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές συνελήφθη από την αστυνομία στην Κάτω Αχαΐα, κατηγορούμενος για αρπαγή κατά συναυτουργία, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται για να συλληφθούν τέσσερις ομοεθνείς του συλληφθέντα, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 50χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές μετέβη την περασμένη Δευτέρα στο τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, όπου δήλωσε την εξαφάνιση ενός 28χρονου συγγενικού του προσώπου. Στην συνέχεια, ο 50χρονος υπέβαλλε καταγγελία για το αδίκημα της αρπαγής σε βάρος του συλληφθέντα και των τεσσάρων που αναζητούνται, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, οι τελευταίοι είναι συγκάτοικοι του 28χρονου εξαφανισθέντα.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του εξαφανισθέντα, καθώς και τον εντοπισμό των τεσσάρων αλλοδαπών. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.