Μύκονος: Διαρρήκτες έκλεψαν Τούρκο πρωταθλητή της κολύμβησης – Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία τους

Μύκονος: Διαρρήκτες έκλεψαν Τούρκο πρωταθλητή της κολύμβησης – Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία τους

ΟΙ δράστες εκμεταλλεύτηκαν την πολύωρη απουσία από την πολυτελή κατοικία και έκλεψαν από χρήματα και κοσμήματα, μέχρι... ρούχα

«Ξινές» βγήκαν οι διακοπές στη Μύκονο για τον Τούρκο πρωταθλητή κολύμβησης Κεμάλ Γκιουρντάλ και τον φίλο του, Σερχάτ Σεν, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν την πολυτελή κατοικία όπου διέμεναν και τους «έγδυσαν».

Οι δυο άνδρες διέμεναν σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Κούνουπας της Μυκόνου. Μέλη συμμορίας διαρρηκτών που λυμαίνονται το νησί των Ανέμων, εισέβαλαν στα δωμάτια τους το περασμένο Σάββατο μετά τις 2:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα Κυριακής, όταν οι δυο Τούρκοι τουρίστες βρίσκονταν σε παραλία του νησιού και έπειτα στη Χώρα Μυκόνου. Επιστρέφοντας, αντίκρισαν το απόλυτο χάος, αφού οι διαρρήκτες είχαν κάνει άνω-κάτω τις κρεβατοκάμαρες τους, παίρνοντας κυριολεκτικά τα πάντα,από εσώρουχα, μπλούζες, μαγιό, πουκάμισα και παντελόνια, μέχρι κοσμήματα και όσα μετρητά βρήκαν μέσα στα δωμάτια.

Ο Κεμάλ Γκιουρντάλ που έχει πάρει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι οι διαρρήκτες αφαίρεσαν 7.500 ευρώ και 3.000 δολάρια, καθώς και χρυσαφικά, αντικείμενα και ρούχα συνολικής αξίας 70.315 ευρώ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι επιτήδειοι κατάφεραν να μπουν στην κατοικία τους από την μπαλκονόπορτα, χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότητα κατσαβίδι.